torsdag den 8. august 2019

Hvad skal man vælge som partner

Som jeg sagde til en nærtstående der er sub. Gør som en jeg kender. Find som sub en seksuelt normal mand eller kvinde hvis magt du som sub kan hvile i. Vi normale har også magt. Kvinderne kan fx være ledere, have magten til at helbrede eller have særlige evner fx kunstnerisk karierre. Mændene kan også have magt. Magten til at helbrede som læge. Magten til at slukke en brand og redde et menneske som en brandmand. Magten til at holde lov og orden som en politimand. Se det er virkelig god magt hos normale og den slags magt skal en mand/kvinde have lov til at have. Det er smukt og positivt. Den slags magt vil jeg anbefale en sub at gå efter hos et andet menneske fordi det bringer et positivt og opbyggende liv med sig.

Vi normale kan godt finde på at tage os en sub der vil hvile i os på denne måde og hvis det drejer sig om et klap for at få det sexuelle til at fungere kan vi det. Vi normale kan bedre forstå en sub og håndtere dette end en dominants skade. En dominants skade er for meget og for altødelæggende for os selv. Man skal holde sig fra psykopatiske dominanter. Dominant er bare et pænt ord for psykopat. Og psykopater tænder på deres magt og det kan koste en store problemer og i værste fald ens liv ligesom Julie fra SMil at høre under en dominant. Den mindste ulydighed så vanker der. Og det er ikke sikkert at subben kommer levende ud derfra. Så vælg den bløde udgave - vælg en normal med indre magt.

Man skal ikke kun fungere sexuelt det er en stor misforståelse at give det sexuelle liv SÅ meget plads som man gør i dag. Man skal også kunne være hinandens bedste venner, støtte og ære hinanden, hjælpe den anden hvor han/hun er svag og give den anden lov til at dominere hvor han/hun er stærk. Er et forhold opbyggende for begge parter og ikke nedbrydende så har man fundet den rette partner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.