tirsdag den 21. april 2020

Forvarsel: Lotte Kjøllers muse - separatudstilling. 16/5-23/5-2020



Vi hygger os sammen men holder afstand i disse coronatider! Vi trænger alle til at komme ud. Ferniseringen er 4 timer lang og pub up udstillingen 6 dage så alle kan finde et passende tidspunkt til at komme uden at træde andre over tæerne. Sådan vil vi fejre at foråret er kommet og at corona er på vej væk. Der er nok at fejre...

Lotte Kjøller åbner sit showroom i maj for en soloudstilling af egne værker. Se hvordan Lotte Kjøller udvikler sin kunst sammen med sin muse. Der er focus på samarbejdet mellem kunstner og model igennem maleri, skulptur og foto. Der er både mandlige, kvindelige og børnemuser.

Fænomenet muse har altid eksisteret i kunstverdenen. Som mand og kvinde er ens kone/mand til sin kunstner faktisk altid hans/hendes muse. Ægteskabet kunne ikke eksistere uden den hjælp man får fra sin partner og det kan kunsten heller ikke. Kunstnerens fantasi gødes gennem en muse og kunsten bliver skabt og kommer videre og omvendt. Der opstår et ganske særligt kærlighedsforhold mellem mand og kvinde i dette fællesskab. Og så er ægtefællen muse. Men en kunstner har mange muser. Folk der stiller sig til rådighed med det ene eller andet og fx. står model er hendes muser.

Udstillingen varer 16-23/5. Galleri Lk-kunst.dk. Bogholder Alle 66 kl. tv. 2720 København.
Åbent tors-søndag kl 13-17. Fernisering lørdag d. 16 maj kl. 13-17.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.