lørdag den 8. februar 2020

Hvad sker der i Iran?

Guds veje er uransagelige, hvilket en iransk mand måtte sande, da han stjal en taske i håbet om at finde penge til sit narkotikaforbrug.

Da han kom hjem, gennemsøgte han tasken i håbet om at finde penge. Til sin skuffelse fandt han ingen. I stedet fandt han det Nye Testamente. Han læste et par sider og blev dybt berørt. Men han var optaget af at skaffe flere stoffer, så han lagde det til side.

Da han senere besøgte noget familie, kiggede han i smug i en anden håndtaske. Og ja - endnu et eksemplar af Det Nye Testamente! Han læste endnu et par sider. Den nu forhenværende narkoman er i dag kristen. En kristen broder oplærer ham i troen. 

Der foregår lige nu en vækkelse i Iran. Der er mange eksempler på, at iranere tager imod Jesus. Og nogle gange sker det, som denne historie viser, på forunderlig vis.

Følg linket og læs hele historien...

Skjult video med bedeemne fra Kasakhstan

I Kasakhstan har en af vore medarbejdere optaget en video, hvor en kirkeleder deler et bedeemne med os danskere.

På et fint engelsk fortæller han, at forfølgelsen har betydet, at kirken har mistet noget af sin nidkærhed for at evangelisere og oplære nye troende - men han tror at Gud vil sende en ny vækkelse over landet. Se videoen og tak om du vil bede for Kasakhstan, kirken og alle landets indbyggere.

Vi har lagt videoen på vor Youtubekanal som en skjult video, så den ikke er offentlig tilgængelig, men du kan se den ved at klikke her...
 

Tak for din forbøn













































































































































































































































































 

Afmeld


Sendt fra min iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.